De methode

De methode spreekt rechtstreeks het deel in je brein aan dat verantwoordelijk is voor de opbouw en afbraak van onderbewuste gedragspatronen.
In je dagelijkse leven gaat alles
wat je hebt geleerd dus uiteindelijk vanzelf, omdat het oude gedrag plaats heeft gemaakt voor het nieuwe!

Gedragsverandering in één sessie

Eén-op-één training om je bewust te maken van je eigen gedrag. Als gedragstrainer maak ik gebruik van een bijzondere methode. Zowel bedrijven als particulieren komen bij ons terecht voor uiteenlopende uitdagingen. Verzuim, burn-out, stress, traumaverwerking, you name it. De methode werkt voor de mens.

We maken blinde vlekken zichtbaar

Meer dan 95% van ons gedrag is onbewust. We handelen vaak vanuit zogenoemde blind spots, zonder dat we het zelf in de gaten hebben. Door middel van fysieke oefeningen maken we onbewust gedrag zichtbaar. Je ervaart wat het verstand al weet en gaat hier mee aan de slag.

We leren je grenzen stellen

Zodra je bewijsdrang en prestatiedrang zichtbaar worden leer je vanuit je kern te handelen en non-verbaal gedrag van anderen te herkennen.

We laten je stoppen met vechten

Door vanuit overleven terug naar leven te gaan. Niet te leven vanuit angst, maar vanuit kracht. Het lichaam geeft antwoord op alle vragen die je hebt, zolang je maar wil luisteren. We leren je te accepteren dat je niet overal invloed op hebt.

Je leert minder beïnvloed te raken door je omgeving

Je omgeving heeft een enorme impact op jouw leven. We leren hoe je op een afstand kunt kijken naar je omgeving. Je sociaal-betrokkenheidssysteem wordt getraind om te leren hoe je respectvol kunt communiceren, zonder je eigen grenzen voorbij te gaan.

Je leert doelen te stellen

Je leert dat weerstand erbij hoort om een doel te behalen. Je voelt de fysieke zwaarte die hoort bij het behalen van een doel en wat je allemaal tegen kan houden en we helpen je oplossingen te vinden daarvoor. Zodat je na de trainingen ook zonder ons die kracht behoudt om je leven te leiden op jouw manier.


Ik heb meer grip en controle over mijn eigen handelingen en dit zorgt voor meer zelfvertrouwen. Ik weet hoe ik mijn eigen gedrag beter kan aanpakken en kan besturen. Ik heb meer houvast gekregen. Er is minder vaag gebied, alles is duidelijker. Geest en lichaam zijn meer in balans. Anderen hebben minder invloed op je dan je denkt. Jij zit achter het stuur.

Man, constructeur bij een bouwbedrijf, vader en echtgenoot.


Neem vandaag nog contact op om de eerste training in te plannen